En Het Fråga Får Ett Svalt Svar

Sommarens sista månad har anlänt och glädjer oss alla med en värme som vi kan tänka tillbaka på, när vi sen i vinter sitter där med raggsockar och tjocka koftor på våra frusna kroppar. Min lägenhet upplevs som rena rama bakugnen och tanken på att ställa sig vid spisen och tillaga middagsmat får min kropp att backa och istället tillreda kalla sallader. Nattsömnen störs och dagarna känns som att stå med båda fötterna i gyttja och man bara trampar på utan att komma nån vart.
Låter lite trist va? 
 
Men någonstans där inom mig finns energin, den bara sover lite lugnt om dagarna och kryper fram i nattens timmar. Att bara få ca 4-5 timmars sömn per natt kan få vilken piggelin som helst att vekna och man bara sitter där och tänker... Att klaga på sommarvärmen, vill jag inte. Men att ständigt och jämnt få huvudvärk är tillräckligt för att tillvaron känns tung och smått besvärlig. Har tusen idéer på att göra saker, men hindras hela tiden av att känna det eviga bankandet bakom mitt pannben och kroppen känns som att den väger minst 15 ton och huden klibbar sig fast i mina kläder.
 
Ni som har följt min blogg under en längre tid har kanske lagt märke till att jag aldrig svarar på era kommentarer. För en tid sedan bröt jag detta och svarade på någons kommentar. Jag tittade in på min blogg för att se hur det såg ut. Men vad i hela fridens namn var mitt svar, det fanns inte där, den var borta! Jag upptäckte ganska så snabbt att mitt svar som var osynligt hade typsnittsfärgen svart och som ni alla ser så är bakgrunden på bloggen just svart. 
 
Jahapp, tänkte jag! Hur gör man nu då? Jag tittade runt i stilmallar och kodmallar och inte blev jag nåt klokare. Så, igår slog jag och min pojkvän våra skallar ihop (aj) och en klok tanke vaknade till liv och vi båda tillsammans klurade ut hur "problemet" skulle lösas. Sen satte jag mig tillrätta och svarade lite kors och tvärs på olika kommentarer som ni har skrivit till mig. Ni som kommenterar i min blogg, som själv har en blogg får ju era svar i er egen blogg. Men ni andra, vill jag be er om en liten tjänst. Om ni skriver i er e-post adress när ni kommenterar och jag sedan svarar får ni se ert svar i er inkorg på er e-post. Det blir roligare att svara på era kommentarer om jag vet att ni får mitt svar!
 
Ni har kanske också lagt märke till att min header var borta ett tag? Jag är inte riktigt tillfreds med den och vill gärna skapa en ny. Men det hela drar bara ut på tiden i mitt skapande (ska jag skylla på värmen?), så därför satte jag tillbaka min gamla header. Bättre det, än ingenting alls!
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

maria lombide ezpeleta

jag f&r konstra länge innan jag lyckas skriva en kommentar

» 2013-08-04 - 11:52:05
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Låter inget roligt att du inte mår bra. Värmen är jobbig för många tyvärr och klart du får lov att klaga när den ställer till det. Ibland känns det bättre att få klaga lite även om klagandet inte leder till svalare väder. Funderade på om du dricker ordentligt? Det går ju åt extra mycket vätska när det är varmt. Vätskebrist kan ge huvudvärk.
Hoppas snart det blir bättre KRAM
Jag har även sett svaren på mina kommentarer :-D

Svar: Jag är en duktig vattendrickare! Har en sån där kanna som kallas Anna, som filtrerar vattnet och som man förvarar i kylen, vattnet blir utsökt gott. Tror att det där med att få lätt skallebank beror kanske mest på min ständiga sömnbrist och så blir man väl lite spänd i kroppen också och det bygger väl på det extra med smärtan. Men jag kämpar på tappert, gillar sommaren och att klaga känns inte rätt.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-08-04 - 21:58:27 » http://lottizdays.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK