Jag, En Vinnare!

Igår kväll satte jag och min pojkvän oss till rätta i soffan framför hans laptop för att titta på film. En vanlig företeelse i vår tillvaro och vi hann med att titta på två filmer, Stoker och Trance, båda från 2013. Men vad som var ovanligt och bröt mitt invanda mönster igår var att jag hade glömt stänga av min dator innan vi började titta på film.

Timmen var sen, klockan närmade sig midnatt och jag tog en sista titt på min laptop. Hade fått e-post som jag svarade lite snabbt på. Tittade även in på min blogg och såg att jag hade fått ett svar på en kommentar jag hade skrivit tidigare under dagen som nu led mot sitt slut. I slutet av svaret stod skrivet, om jag hade missat inlägget om enkäten och det hade jag, så jag klickade vidare för att se vem som hade vunnit enkäten.

Snopen och glatt överraskad blev jag, för det var jag som vunnit! Det roliga i detta är att när bloggaren Lottizdays hade sin enkät-tävling i syfte att förbättra sin blogg, så tänkte jag inte på att det var en tävling. Jag bara ville lämna svar på hennes frågor av ödmjuk artighet och ge henne feedback. För ärligt talat så är jag ingen tävlingsmänniska!
Så nu får jag ta mig en liten funderare om vad jag ska se för film på bio när biljetten anländer i min brevlåda. Det är väldigt längesedan som jag var på bio, jag minns inte ens vad det var jag såg och när det var. Ni har kanske förslag på vad för film jag kan se när det är dags? 
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

LenaBn

grattis !

» 2013-08-20 - 17:45:49 » http://lenabn.wordpress.com
▲ J0Z

ojj va kul! Grattis :)

Svar: Javisst är det kul, får se sen hur jag reder ut det hela... med tanke på min paniksyndrom. Om nån vet, så är det väl du! Men min pojkvän får väl följa med och vara som ett tryggt stöd.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-08-20 - 22:11:48 » http://dopeofjoz.blogg.se
Robin

Jag kommer ihåg sist du var på bio! Var det inte när du och jag såg första twilight filmen? Haha :)

Svar: Oj, då är det minsann längesedan, tror det var 2008!
Ann-Ki Lindbom

» 2013-08-20 - 22:24:41 » http://autogoy.blogg.se/
maria lombide ezpeleta

KUL!!!

» 2013-08-21 - 12:03:21
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Grattis igen. Kul att det blev ditt namn som drogs fram ur bunken. Ska försöka skicka det snarast möjligt, men du hinner nog få det först nästa vecka eftersom det snart är helg.

Svar: Jadu.. jag blev glatt överraskad! Ingen brådska, vet att du har mycket att stå i nu.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-08-21 - 19:50:47 » http://lottizdays.blogg.se
Yasmin

Grattis till din vinst! Jag vet att du och Robin var och såg The Simpsons, men jag vet inte när det var.

» 2013-08-29 - 21:52:45


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK