Slut Eller Paus

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

conny öström

Är nog inte så allvarligt med tanke på den sprudlande fantasi som skiner ifrån ditt roliga blogg-inlägg ...

Svar: Jo, det är dödsallvarligt... hehe, näeh det är inte livshotande, bara lite trist. Men skoja och skratta, det kan jag fortfarande göra fastän energi lågan puttrar svagt.
Ann-Ki

» 2013-12-06 - 19:51:41
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Vilket härligt inlägg ändock!
Du behöver inte skriva för oss utan du skriver, målar osv när du vill och känner för det!
Såklart hejar jag på dig till gnista eftersom du är jätte duktig på det du gör

Svar: Kul att du gillade mitt tokiga inlägg. Jag skriver/målar alltid i syftet att "underhålla" mig själv. Att ha pressen på sig att göra saker och ting för andra, finns risk att kraven vänds mot en och man tappar förmågan. Min gnista kommer säkert tillbaka, men man kan inte bara sitta och vänta på att det ska ske. Man får försöka lite och det där lilla kan växa och bli till en flammande eld.
Ann-Ki

» 2013-12-07 - 00:16:45 » http://wiilow.blogg.se
LenaBn

har själv brakat in i väggen den här hösten så jag har inga förslag just nu. Men du har ett underbart sätt att utttrycka dig på !

Svar: Oavsett hur jag mår och om energinivån är låg så lämnar aldrig humor min kropp. En bloggpaus kan alltid vara nyttig och jag ville väl mest bara ge ett litet livstecken på ett roande sätt.
Ann-Ki

» 2013-12-07 - 18:37:46 » http://lenabn.wordpress.com
D ▲ P E O F J 0 Z

roligt och kreativt sätt att berätta det på! synd dock att du tappat gnistan :/

Svar: Jag är ju smått galen och detta är mitt tokiga sätt att presentera något som egentligen är ganska så trist. Gnistan kanske kommer när jag sitter och leker med min laptop...
Ann-Ki

» 2013-12-08 - 14:30:32 » http://dopeofjoz.blogg.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Hehe förlåt Ann-Ki men bilderna är ju störtsköna så kan inte låta bli att le, även om jag inte tycker om att du tappat gnistan. Men ta du fortsatt en paus och känn efter. Ställ inga krav på dig att du måste blogga utan låt det bara komma naturligt när lusten finns då kanske du kan ändra bloggandet, men ändå inte sluta helt för jag vill ju gärna fortsätta läsa.

Svar: Tanken bakom detta inlägg var först och främst att roa mina besökare, men samtidigt att informera om att det råder lite tystnad om mig här. Att läsa andras bloggar och kommentera kräver inte lika mycket. Men en paus behövs för min del i mitt eget bloggande, för jag vill fokusera på annat i min tillvaro just nu. Men jag kommer tillbaka!
Ann-Ki

» 2013-12-08 - 20:54:58 » http://lottizdays.blogg.se
Hanna Karlsson

Vilket kul inlägg. Skönt med paus dock, det behövs ibland. Kram

Svar: Det är så trist att bara skriva att man har bloggpaus, så jag försökte göra nåt kul av budskapet och tydligen lyckades jag!
Ann-Ki

» 2013-12-09 - 07:12:52 » http://hannafialotta.blogg.se/
Sandra

ler lite när jag tittar in på din blogg =) så himla roliga bilder du har gjort. Hur är det med bloggkänslan? Har den gjort som för mig tagit tidigt jullov? var rädd om dig

Svar: Vad jag blir glad över att få dig att le! Ett tråkigt inlägg om bloggpaus ska vara roligt att titta på. Jag vill helt enkelt ägna mig åt annat just nu, därför får bloggen semester.
Ann-Ki

» 2013-12-09 - 20:36:39 » http://charmigavardagen.blogg.se
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Tack för dina rader hos mig, blir alltid glad.
Hoppas det är oki med dig.
Kram

» 2013-12-10 - 19:56:13 » http://wiilow.blogg.se
Wiilow

Hoppas du mår bra.
Jag var hos peter idag och han sa som du sa ungefär ♥ kram

» 2013-12-19 - 19:43:44
The Revolt

Tycker dete skönt att du kombinerar text med foto på ett sådant sätt som du gör. Roligare att läsa då, än om man har lååånga texter utan bilder, eller om man har stooora bilder med korta texter.

Tumme upp för din blogg!

Svar: Tack, vad kul att du uppskattade just detta (knasiga) inlägget. Istället för att skriva rätt upp och ner om något som är tråkigt, gjorde jag en kul grej av det. Ibland skriver man kanske långa texter och finner inga lämpliga foto/bilder till sina texter. Därför delar jag oftast upp mina texter i små stycken, så blir det lite lättare att läsa!
Ann-Ki

» 2014-01-15 - 14:35:31 » http://TheRevolt.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK