Favoritbloggen

När man loggar in på sin blogg, för att skriva ett inlägg, får man även se reklam om andra bloggar. För drygt en månad sedan var där i reklamraden ett foto som fångade min uppmärksamhet och min nyfikenhet styrde mig att klicka på fotot och se vad det var som det hela handlade om.

Inlägget handlade om ett besök på Kolmården. Jag läste och tittade på alla fantastiska foto som bloggaren hade i sitt inlägg. Jag blev trollbunden av bloggarens sätt att skriva om sitt besök i djurparken tillsammans med sin familj och jag kunde såklart inte låta bli att skriva en kommentar som kom direkt från mitt hjärta. I min entusiasm fortsatte jag att läsa bloggarens tidigare inlägg och även dessa var omsorgsfullt skrivna och med massa foto att titta på, som jag även skrev mina kommentarer till. Bloggen heter Lottizdays, en kvinna som är en fotograferande fyrabarnsmamma. Att bli följare av den här bloggen var inget svårt beslut, det var en självklarhet. Den här kvinnan svarar på alla sina kommentarer och även mina...i sin egen blogg, vilket jag tycker är det bästa sättet! För vissa bloggare skriver sina svar i varandras bloggar och det tycker jag blir ganska så rörigt. Svarar man i sin egen blogg, kan andra bloggläsare läsa både folks kommentarer och även svaren, på ett och samma ställe. Någon dag efter mitt besök i henne blogg skriver hon ett nytt inlägg om hur tacksam hon är över alla fina kommentarer hon får och att vissa sticker ut lite mer än vissa andra och hon citerar min kommentar.

Jag kände mig hedrad!

 

Lottizdays är en bloggare som är engagerad och är en flitig bloggskrivare, minst ett blogginlägg per dag. Som följare, vilket jag tycker är kanonbra att bli och att vara när man läser andras bloggar, för då missar man inga inlägg. Som sagt, jag läser allt hon skriver och tittar på alla hennes intressanta och underbara foto
och jag kommenterar även flitigt. Ibland blir det bara några få ord, men ibland skriver jag mina kommentarer lite mer av personlig karaktär. Vid ett tillfälle ville jag verkligen visa min uppskattning och skrev att hennes blogg hade blivit min favorit. Hon blev såklart själaglad och hon skrev ett nytt inlägg om att vara någons favoritblogg.

 

Att följa Lottiz i hennes vardag tillsammans med sin familj fyller min enkla vardag med glädje och jag rekommenderar verkligen att ni tittar in på hennes blogg,
för jag tror att ni inte kommer att ångra ert besök.

 Klicka på länken för att komma till Lottiz blogg: lottizdays.blogg.se
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Men oh så himla fint skrivet. Blir helt till mig av alla dina fina ord. Tusen tusen tack fina du. Hela min själ blir varm och jag sitter med ett stort leende på läpparna just nu.

» 2013-07-29 - 22:54:29 » http://lottizdays.blogg.se
sandra - blivande 3 barns mamma <3

Vist har hon en kanon blogg :) och du har rätt angående hennes fotografier. Det känns som man är med dem på deras äventyr.

Ha en fortsatt bra dag!!!

» 2013-07-30 - 08:16:50 » http://www.mammansandra.blogg.se
Maria Lombide Ezpeleta

Vacker tiger... o i bakgrunden kan man ana flera pareidolias av tigrar

» 2013-07-30 - 14:51:11


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK