En Vecka Senare...

Här kommer ett litet livstecken ifrån mig såhär efter en veckas tystnad. Kan glädja alla mina bloggläsare att idag har jag haft en glädjefull dag tillsammans med min dotter Robin. Hon mår bättre, är gladare och hennes livslust glimtar till i hennes ögon och hon har fattat en del nya och kloka beslut som visar att hon verkligen vill leva och finna meningsfullheten i sin tillvaro.

 

Den senaste veckan har jag försökt att hämta nya krafter genom att bara hålla mig hemma i mitt eget hem och bara haft daglig kontakt med min dotter och vi har även setts. Jag har inte ansträngt mig med att bege mig in i några större arrangemang mer än att jag i förra veckan var i ett möte på Socialförvaltningen, haft mobilkontakt med min kära gamla mamma och även med två av mina närmsta vänner.

 

Bloggvärlden la jag helt på hyllan och jag valde att inte svara på alla fina och omtänksamma kommentarer i mitt föregående blogginlägg. Kände att det fanns risk för att det kunde bli något för känsligt och personligt. Så därför valde jag att skriva privata e-post meddelanden till de personer som hade skrivit sin adress.

 

Men nu känner jag att tillvaron innehåller mer hopp och jag kan skratta igen och att min energi växer sig starkare för varje dag som går. Så nu känner jag mig redo för att bemöta alla personer som bloggar och återuppta att skriva mina kommentarer på de bloggar jag följer. Förhoppningsvis kommer jag väl också få mer inspiration till att leverera egna inlägg och att kanske även kunna ta mig an andra kreativa aktiviteter som jag så innerligt brinner för.

Ett foto som togs på mig och min dotter sommaren 2010
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz - Fotograferande fyrabarnsmamma

Härligt att du är tillbaka och att Robin mår bättre. Tyckte du gjorde helt rätt i att satsa på er två och ta den tid ni behöver även om du varit väldigt saknad här <3. Kramar
Ps. Vilken helt underbar bild på er två.

Svar: Ibland får man fatta sina beslut allt efter som hur livet bjuder en, om man ska tröttas ut eller hämta nya krafter. Självklart är det ett ganska lätt val att välja det sistnämnda, men alltid är det någon/något som kommer i kläm. Det där fotot är ett av mina favoritfoto!
Ann-Ki

» 2013-11-12 - 22:40:20 » http://lottizdays.blogg.se
Nina

Så glad jag blev över att läsa detta! Jag önskar er båda så väl! Kramar

Svar: Jag hoppas på det bästa och tar en dag i taget!
Ann-Ki

» 2013-11-14 - 18:20:17 » http://Firellia1.blogspot.se
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Underbart att läsa detta tycker jag! Blir så glad att din dotter nu hittat livsglädjen och även på så sätt gjort att du också (såklart) mår mycket bättre.
Kram!
Ps:så fin bild på er

Svar: Jag är en människa som lever i nuet, så jag njuter av stunden! Jag älskar det där fotot, så mycket kärlek!
Ann-Ki

» 2013-11-15 - 02:14:55 » http://wiilow.blogg.se
Lena

Tack för att du tittade in hos mig!
Jag önskar Dig / Er en riktigt skön helg av hela mitt hjärta!
/ Lena

» 2013-11-15 - 18:42:57 » http://lenashagtorp.blogspot.com


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK