Oväntat Besök

Idag fick vi oväntat besök och det var min dotter Robin som kom på en liten visit. En som uppskattade hennes närvaro extra mycket, var han den lille håriga mannen.
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Robin

Tack för att jag fick komma och hälsa på dig. Det var mysigt. Sen var det en fin bild tycker jag. Kram.

Svar: Dörren här hemma står alltid öppen för dig och du är alltid välkommen att komma hit. För inte ska du sitta i ditt nya hem och ha tråkigt, då är det bättre att komma hem till lilla mammi och är du ledsen kan vi alltid kramas,
Ann-Ki

» 2013-10-05 - 18:00:33 » http://autogoy.blogg.se/
Eriiza

Vad vacker hon är! =)

Tack, är så trött nu..
Får inget flyt alls. Inget som löser sig, bara skit som staplar på sig.

Skrev förresten tillbaka ett mejl till dig förut. =)

Svar: Har full förståelse att din tillvaro just nu är extra tröttsam. Men du är en stark tjej och du har dina filmjobb som håller igång dig. Läste ditt mail och tack för att du svarade. Ibland tycker jag att man kan skriva lite mer personligt till varandra, allt behöver ju inte visas upp offentligt i våra bloggar!
Ann-Ki

» 2013-10-05 - 18:02:43 » http://eriiza.webblogg.se/
Herr Dunderbar

..den lille hårige mannen :P

Svar: ...kärt barn har många namn, brukar man säga. Det gäller även min hund, för han har många namn!
Ann-Ki

» 2013-10-05 - 20:00:50 » http://www.dunderbar.com
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Härligt med besök av en av de bästa. Klart den fyrbenta med blev överlycklig.

Svar: Lillkillen blir alltid glad över besök, så han dansar runt i ring. Men när Robin kommer då är det nåt alldeles extra!
Ann-Ki

» 2013-10-05 - 20:18:07 » http://lottizdays.blogg.se
maria lombide ezpeleta

Jättefint!

Svar: Försökte fånga den mysiga stunden på foto. Det blev lite suddigt, men min kamera är väl inte av den bästa kvalitén.
Ann-Ki

» 2013-10-06 - 00:46:08
anna

Tack för din fina kommentar :) Ja jag är glad att det går bättre nu. Kikar in hos dej ibland med. Du skriver mycket bra! Kram

Svar: Tack för din kommentar och att du tittar in ibland och gillar det jag skriver. Jag följer din blogg via bloglovin, tycker det är enklare!
Ann-Ki

» 2013-10-06 - 18:27:23 » http://sorryorplease.blogg.se
Alice

Sv: Ja precis, en ny header ska jag fixa ;)
Gud vad snäll du är! Skulle vara jättekul att vara med i din länklista, tack! :)

Kram

Svar: Klart att du ska vara med i min länklista. Tycker att fler ska veta att du finns och förhoppningsvis får du fler besökare som kan titta på dina fina teckningar och dina foto.
Ann-Ki

» 2013-10-06 - 19:48:22 » http://createdbyalice.blogg.se
Solus

Vovven ser så oskyldig ut haha! så gulligt!! hade varit så mysigt att ligga i sängen eller soffan och en storhund som ligger brevid! längtar verkligen tills jag och min mor hittar den där perfekt hunden och rasen!

Svar: Djuren har en enastående effekt på oss människor. Deras trofasta kärlek till oss, går inte att jämföra med nåt annat här i livet. Tyvärr så har vi dom bara till låns ett par år i våra liv, det är kanske den jobbigaste biten att ha hund eller nåt annat husdjur. Men det ska man inte tänka så mycket på! Man ska leva i stunden,i nuet, idag, njuta av var enda liten stund som man har tillsammans med sin fyrbenta vän.
Ann-Ki

» 2013-10-08 - 03:39:26 » http://solus.blogg.se/
Solus

Exakt (: önska verkligen att hundar kunde leva längre, kändes som att en del av mig dog när vår hund becky dog, brukar din hund typ "lee" eller hur man ska förklara det! sett massa med bilder och videos när dom ler och det ser verkligen sjukt gulligt ut, en fråga! hur mycket motion behöver din vovve?

Svar: Njau... inte vet jag om min hund kan le. Visst drar det i mungiporna ibland på honom. Han har så mycket annat trams för sig. Att förlora sin fyrbenta vän är tungt. Jag har haft hund tidigare och när han lämnade mig gjorde det fasansfullt ont. Brukar sitta och titta på gamla foto på honom och då får jag ofta tårar i mina ögon. En dobermann behöver mycket motion och bör aktiveras, annars blir dom "stökiga", typ uttråkade. Tre till fyra timmars promenader per dag. Men nu har jag fått veta att kommunen ska bygga en rastgård här i närheten i höst och jag är själa glad för det. Då ska han få springa varje dag lös, det som han älskar.
Ann-Ki

» 2013-10-08 - 15:53:11 » http://solus.blogg.se/
Eriiza

Precis, allt behöver man inte skriva. =)
Själv är jag dock fruktansvärt öppen i min blogg, men jag har inget problem
med andra som vill vara mer anonyma
eller inte berätta lika mycket. =)

Svar: I mina inlägg som handlar om mig, vad jag känner och tänker är jag ärligt öppen. Står för mina åsikter! Men blandar man in någon annan person i sina "berättelser" visar jag respekt och tar hänsyn. När det gäller min dotter Robin har jag hennes medgivande till att öppet berätta om oss och om vår relation.
Ann-Ki

» 2013-10-12 - 16:53:25 » http://eriiza.webblogg.se/
Eriiza

Klart, när det gäller andras storys, bakgrunder så måste man respektera
deras privatliv, och vad de vill eller inte vill att man skall publicera.

» 2013-10-12 - 18:19:33 » http://eriiza.webblogg.se/


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK