I Min Gröna Låda

Igår fann jag något trevligt i min gröna plastlåda som sitter nere på gården vid min bostad. Numera får man sällan post på det gamla sättet och någon reklam får jag inte i heller, men det har jag själv valt bort. De flesta räkningarna har jag via autogiro. Så ofta står brevlådan på gården tom, men inte igår...
 
Ett stort kuvert som innehöll ett mindre kuvert tillsammans med en liten handskriven lapp, där det stod "Stort Grattis till vinsten och tack att du ville svara på min enkät. Jag önskar dig en skön bio upplevelse." Ett presentkort på 200:- att spendera på någon SF-biograf, var min vinst. En mycket passande vinst, för är det något jag gillar, så är det att titta på film.

Det är ingen vanlig företeelse i min tillvaro att besöka biografer, sist var 2008. Så det ska bli kul och spännande att gå någon kväll och titta på någon passande film. Att titta på en stor bild med mäktigt ljud, för en gång skull, för jag tittar på film varje kväll här hemma. Men då får jag nöja mig med att se och lyssna till mitt filmintresse på en laptop.
 
Till exempel så tittade jag på två filmer igår kväll. Favoritkategorin på film är kriminal och första filmen jag tittade på, var en filmserie som bygger på Maria Langs böcker och den jag såg igår heter: "Inte flera mord" (som är den tredje filmen i serien).
 
Man kan kanske tycka att det är märkligt att man kan finna mord som någon sorts favorit. Nja... det är ju inte det som är grejen, utan allt det där andra. Hur allt eftersom filmen rullar på nystas det ena efter det andra upp och till slut så serveras gåtan som ett brev på posten.

Ups! Som ett brev (hahaha) eller som en liten present som man öppnar och blir häpet överraskad av.
 
 
Andra filmen som jag avslutade min kväll med var: "Cellmates". Första anblicken att titta på filmkonvolutet gjorde mig smått misstänksam.
 
Jag är rätt så kräsen när det gäller komedi filmer. För det är så himla lätt att det blir överspelat och som bara känns krystat och man nästan känner sig tvingad till att försöka skratta. Men jag gav det hela en chans. Jag brukar göra så och om inte filmen känns bekväm efter 25 minuter, så struntar jag i att fortsätta titta.
 
Okej, början av den här filmen var ganska så trög och den vräkiga Texas dialekten kändes som en liten komedi i sig själv. Men jag fortsatte att ge den en chans och ärligt talat så var den ganska så kul, med en aning av det där sarkastiska som har en tendens att gå överstyrt. Men storyn var lite smågullig och knorren på slutet gjorde att den är klart sevärd.
 
Så ja, det var det de och några fler filmtips har jag inte mer på lager att erbjuda er just nu. Men ni har kanske några bra filmtips att ge mig?
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Kul att det kom fram ordentligt och visst är det uppskattat med lite roligare saker i brevlådan än räkningar (och reklam). Jag hoppas nu du får en riktigt mysig bioupplevelse.

Svar: En sak som jag tyckte var kanonbra med det här presentkortet är att giltighetstiden är så långt fram i tiden. För jag har sett rätt många nya filmer redan på datorn. Sparar lite på nya filmupplevelser här hemma och tar tillfället i akt och ser någon ny och förhoppningsvis bra film på bio någon gång i höst.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-05 - 20:19:40 » http://lottizdays.blogg.se
tess

Grattis vad kul !:D

» 2013-09-09 - 00:01:17 » http://www.nattstad.se/Pregzilla


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK