Tacksamma Bloggare

Jag är inte bara en bloggare, utan jag är även en flitig bloggläsare, som ofta skriver kommentarer. Just för tillfället följer jag via Bloglovin sammanlagt 25 bloggar. Det blir mycket att läsa varje dag och jag finner denna sysselsättning mycket intressant. Varje blogg har sin unika stil och sitt budskap.
 
Men alla har något gemensamt! Dom uppskattar mina kommentarer och svarar i sina egna bloggar och visar sin glädje över mina skrivna ord. Därför känner jag att deras ord ska få en liten plats här i min blogg i form av små papperslappar.
 
Som bloggare uppskattar alla att få kommentarer! Det driver en till att få lust och inspiration till att fortsätta skriva sina inlägg. Men jag tycker att det är minst lika viktigt att få gensvar tillbaka som bloggläsande kommentator.
 
Här i bloggens värld möts man oftast av att bli inbjuden till att få ta del av andras tankar, känslor och vardag och det är minst lika viktigt som i den fysiska världen. Men det som ändå är allra viktigast är att visa vördnad och respekt när man besöker någons blogg och lämnar sina skrivna ord till dom.
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Och du är även en varmhjärtat person som ger av dig själv och bryr dig om dina medmänniskor. Du är värd vartenda ord. Fortsätt vara den du är och sprida den kärlek du ger till andra. Som du säger är det underbart när man får så mycket tillbaka i gensvar. Kram fina du, och nu fick du några värmande ord till fast som en kommentar till ditt inlägg istället :-D

Svar: Skulle bara kunna skriva "dito", men det blir så platta och trista ord. Dina kommentarer på min blogg värmer alltid och du är en sådan fin människa och du ger även mycket gensvar på din egen blogg. Men din blogg är ju min favorit, av många anledningar och det vet du.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-18 - 20:14:56 » http://lottizdays.blogg.se
Solus

Du är en klok och en väldigt fin kvinna, dina ord är som dig, väldigt kloka och fina! du har ett gott hjärta och jag uppskattar dina kommentarer <3

Svar: Mina kommentarer till dig kommer alltid ifrån djupet av mitt hjärta och jättestort tack för din fina kommentar här till mig!
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-18 - 20:59:23 » http://solus.blogg.se/
Robin

Du är så uppskattad i bloggvärlden att jag nominerar dig till Blog Your Heart Out Award. Kram på dig!
http://autogoy.blogg.se/2013/september/blog-your-heart-out-award.html#comment

Svar: Det lilla jag gör, kan ha stor och positiv inverkan på många och jag fortsätter att sprida mina tänkvärda ord så länge de är välkomna. Åh! Tack för utmärkelsen, så kärleksfullt av dig! Kram
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-18 - 21:16:25 » http://autogoy.blogg.se/
Love - Oliwers och tvillingarnas mamma

Va kul att du är uppskattad :)
// Love

Svar: Ja, det värmer en oerhört och det driver en till att bara fortsätta!
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-19 - 08:46:27 » http://treblirfem.vimedbarn.se
Nillan

Jag är ingen bloggare men tycker att både du och din dotter är helt underbara människor. Ni båda uttrycker känslor och tankar på ett fantastiskt sätt så det känns rätt in i hjärteroten. Reiki kramar

Svar: Man behöver inte ha en egen blogg för att läsa andras bloggar och dina kommentarer är alltid välkomna. Blir tacksamt glad över att mina ord berör ditt hjärta!
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-19 - 10:20:39
conny öström

Konstruktiva människors tankar och funderingar, i form av bloggar, långt ifrån reklambaserade forum som mer är intresserad av att sälja medlemmarnas kunduppgifter än att sprida det goda tankarna ...
Blogg-skrivarnas växande nätverk fungerar också som ett slags "internet". Detta stöder jag.
Blir glad att läsa om dom positiva kommentarerna du fått.

Svar: Jag förstår precis vilka forum du antyder till eller vilket!
I bloggens värld förekommer ju även reklam, men på ett mer respektfullt sätt.Att blogga och att följa och läsa andras bloggar passar mig perfekt.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-19 - 14:12:13 » http://facebookgillaknapp.blogg.se/
Yasmin

Min kära vän! Jag blir så glad över alla fina ord du får från dina följare och jag kan bara hålla med dem alla. Du är en underbar människa och jag är tacksam och stolt över att du är min vän. Jag har upplevt många sorger och bedrövelser och dina ord lägger sig som bomull i hjärtat och i själen. Fast du själv mår dåligt ibland har du alltid fina värmande och förstående kommentarer. Tack för att du är min vän!

Svar: Dessa ord är inte skrivna av mina följare av min blogg! Jag är en flitig besökare av andras bloggar där jag ofta lämnar kommentarer och dessa bloggare skriver sina svar i sina egna bloggar under mina kommentarer. Men även jag får ibland fina kommentarer här på min blogg under mina skrivna inlägg. Som nu, av dig!
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-23 - 11:07:33
Avius

Jag blir alltid så glad när jag får en kommentar av dig. Du är omtänksam och precis som många säger; väldigt klok. Det är alltid trevligt när man får en kommentar som inte bara är tomma ord, utan faktiskt har en innebörd och det är det som är så bra med dig; du är ärlig.
Jag är själv väldigt dålig på att kommentera, det går lite i perioder, men tack för att du skriver in hos mig då och då; det uppskattar jag verkligen, för som sagt; du skriver inte bara: "åh, vad tråkigt att höra..." utan du skriver faktiskt en riktig åsikt.

Svar: Åh, vilken fin kommentar jag får av dig! Du har ju en ny blogg nu, följde din tidigare och ibland när du skrev vissa saker, ville jag verkligen ge dig mitt stöd och så blir det kanske nu igen, för jag följer din nya blogg.
Ann-Ki Lindbom

» 2013-09-26 - 00:01:14 » http://avius.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK