Till Minne Av Robin Williams

Depression är inte ett skämt. Det är en verklig sjukdom som man inte skojar om. Inga pengar eller berömmelse kan fixa det, hur rik man än är på pengar. Även den roligaste och den stora komikern i vår värld, här på jorden, kunde inte tänka bara positivt och bli hel. Stötta de som dagligen slåss med sin depression och andra psykiska motgångar och problem.

För deras känsliga mående kan till slut ta deras liv. 

Robin Williams    1951 07 21 - 2014 08 11
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

LenaBn

Depression är inte att leka med

Svar: En person som lider av depression, ser man inte alltid allvaret bakom ett leende ansikte, tyvärr. Men vad jag ställer mig frågan om är när personer söker hjälp och sjukvården bara skickar hem dom med en pillerburk och tror att det är lösningen.
Ann-Ki

» 2014-08-12 - 18:57:38 » http://lenabn.wordpress.com
Noben

Så himla hemskt..

Svar: Detta är inte bara hemskt, det är en tragedi. En människa som mår mycket dåligt kan "spela glad" och det är fasansfullt. Bättre att berätta hur man mår och hur man tänker och känner och ber om stöd och hjälp.
(Jag syftar inte bara på Robin Williams, utan till alla som lider i tysthet).
Ann-Ki

» 2014-08-12 - 18:58:54 » http://noben.blogg.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Sorgligt när det går så långt. Depression är verkligen en sjukdom som många inte tar på allvar. Höll på att förlora en vän i denna sjukdom, men jag är glad att hon inte lyckades med sina planer och idag fått rätt hjälp och mår bättre.

Svar: Känner igen dessa ord... Hade en gång en kompis som fick diagnos kronisk depression. Jag följde med henne och fick föra hennes tala, hon kunde inte själv sätta ord på sina känslor. Fortsatt sjukskrivning och en pillerburk i den andra handen, blev resultatet den gången. Tyvärr utvecklade min kompis ett alkoholberoende och flyttade till en annan ort och vi tappade kontakten. Vet inte hur hon har det idag!
Ann-Ki

» 2014-08-12 - 20:55:57 » http://lottizdays.se
Scheutz

Det kan vara svårt att tro att de som är berömda och populära kan lida av svår depression, men det är inte ovanligt. Det är oerhört svårt att lida av det och att stötta de som lider av det. Mina släktingar som begått självmord kom sedan till insikt om att det är fel, och har sagt det till mig vid seans. Det var väldigt tungt att nås av dödsbudet idag.

Svar: Detta var tungt att ta del av... Jag är själv helt övertygad om att ingen vill begå självmord, men ingen vill må så fruktansvärt dåligt att man i sin sinnesförvirring skrider till verket och lämnar jordelivet. Tids nog kommer vi alla att möta döden, men vi själva ska inte bestämma när det skall ske. Vi har fått vårt liv och meningen med livet är att uppleva på både gott och ont. När detta onda drabbar oss, ska vi inte vara rädda för att be om hjälp, om man så skall skrika sig blå i ansiktet.
Ann-Ki

» 2014-08-12 - 23:38:03 » http://scheutz.wordpress.com/
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Hemskt =(


Svar: Tragiskt!

Robin Williams var min pojkväns favoritskådespelare....
Ann-Ki

» 2014-08-13 - 02:13:53 » http://wiilow.blogg.se
LenaBn

Depression är också en sjukdom med många ansikten, samma diagnos betyder inte att man har samma eller ens liknande symptom vilket gör det extra svårt att hantera. Och det syns inte alls på utsidan

Svar: Klart att det inte syns på utsidan (alltid), hänvisar till mitt första svar på din tidigare kommentar. Detta upplever jag som en upprepning!
Ann-Ki

» 2014-08-13 - 17:49:16 » http://lenabn.wordpress.com
Sandra Piik - Att leva som psykiskt sjuk

NU är jag tillbaka på bloggen!

Så himla tragiskt :(. Patch Adams är en av mina favoritfilmer...

Svar: Kul att du är tillbaka i bloggvärlden, men ta det i din takt. Kul att vi blev FB-vänner, så tycker jag det blir tyst om dig hör jag säkert av mig!
Robin Williams bortgång tog hårt om ens hjärta. Jag har många favoritfilmer med honom, bland annat "200 årsmannen" från 1999 och "The Face of Love" från 2013, fast i den filmen hade han en biroll, men det var en mycket sevärd film, vackert budskap.
Ann-Ki

» 2014-08-15 - 19:24:53 » http://piiket.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK