Ingen Framgång, Ingen Utveckling. Men Ändå Väntas En Ny Början

Hejsan hej på er alla bloggbesökare som tålmodigt väntar på att jag ska leverera inlägg och publicera passande foto. Hitintills har det varit ganska så glest med mina skriverier och detta strider mot mina förhoppningar och önskningar. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig, är väl ett passande uttryck i detta sammanhanget.

 

Inspirationen, idéerna och viljan är det inga problem med, det finns där dunkelt inom mig. Förmågan att utföra mina uppgifter, inte bara när det gäller att blogga, utan även i min vardag har jag tappat min motivation. Tidvis blir jag både smått ledsen och ganska så frustrerad över att det kreativa står stilla och att jag har drabbats av status quo. Ingen framgång, ingen utveckling!

 

I ärlighetens namn är detta i grunden av fysiska anledningar, jag är helt enkelt sjuk. Att under en längre tid kämpa och hoppas på förbättring och att det ändå fortsätter med ständiga smärtor, ger i slutänden ett resultat av psykiska motgångar. Det finns tyvärr stunder där jag inbillar mig att mina kreativa förmågor som jag brinner för har för alltid slocknat och kommer aldrig med att tändas med en gnista och flamma upp i behaglig vällust.

 

Men jag är ju ingen pessimist! Jag är väl egentligen inte i heller någon optimist. Snarare är jag väl en realist med en gnutta av lekfull entusiasm. Skam den som ger upp, för likgiltigheten vill jag inte drabbas av. Än finns det hopp! För när hoppet lämnar en, då existerar man inte längre.

 

Så nu i stundens ingivelse kände jag att man bör kanske sända iväg ett litet livstecken ut i cybervärlden och visa sin omtanke över att jag bryr mig om mina bloggläsare och på detta sätt passa på att meddela att jag kommer att ha en längre bloggpaus framöver. Men jag kommer tillbaka!

 

Jag kan dessvärre inte utlova när jag återkommer med mina skriverier. Det får min fysiska hälsa avgöra. Jag tar väl hand om mig och är rädd om mig och tar det lugnt och ber mina nära och kära om deras stöd och deras hjälp när det behövs.

 

Vill även passa på att önska er alla en God Jul

och ett värdigt slut på 2014 och ett spännande nytt år 2015!

På återseende gott folk!