Ingen Framgång, Ingen Utveckling. Men Ändå Väntas En Ny Början

Hejsan hej på er alla bloggbesökare som tålmodigt väntar på att jag ska leverera inlägg och publicera passande foto. Hitintills har det varit ganska så glest med mina skriverier och detta strider mot mina förhoppningar och önskningar. Men det blir inte alltid som man har tänkt sig, är väl ett passande uttryck i detta sammanhanget.

 

Inspirationen, idéerna och viljan är det inga problem med, det finns där dunkelt inom mig. Förmågan att utföra mina uppgifter, inte bara när det gäller att blogga, utan även i min vardag har jag tappat min motivation. Tidvis blir jag både smått ledsen och ganska så frustrerad över att det kreativa står stilla och att jag har drabbats av status quo. Ingen framgång, ingen utveckling!

 

I ärlighetens namn är detta i grunden av fysiska anledningar, jag är helt enkelt sjuk. Att under en längre tid kämpa och hoppas på förbättring och att det ändå fortsätter med ständiga smärtor, ger i slutänden ett resultat av psykiska motgångar. Det finns tyvärr stunder där jag inbillar mig att mina kreativa förmågor som jag brinner för har för alltid slocknat och kommer aldrig med att tändas med en gnista och flamma upp i behaglig vällust.

 

Men jag är ju ingen pessimist! Jag är väl egentligen inte i heller någon optimist. Snarare är jag väl en realist med en gnutta av lekfull entusiasm. Skam den som ger upp, för likgiltigheten vill jag inte drabbas av. Än finns det hopp! För när hoppet lämnar en, då existerar man inte längre.

 

Så nu i stundens ingivelse kände jag att man bör kanske sända iväg ett litet livstecken ut i cybervärlden och visa sin omtanke över att jag bryr mig om mina bloggläsare och på detta sätt passa på att meddela att jag kommer att ha en längre bloggpaus framöver. Men jag kommer tillbaka!

 

Jag kan dessvärre inte utlova när jag återkommer med mina skriverier. Det får min fysiska hälsa avgöra. Jag tar väl hand om mig och är rädd om mig och tar det lugnt och ber mina nära och kära om deras stöd och deras hjälp när det behövs.

 

Vill även passa på att önska er alla en God Jul

och ett värdigt slut på 2014 och ett spännande nytt år 2015!

På återseende gott folk!

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

xxcyberalienxx

Det kan vara skönt med en bloggpaus ibland, hoppas du känner dig bättre när du känner för att komma tillbaks.

Önskar dig en god jul & gott nytt år med. :)

Svar: Jag önskar dig en god fortsättning på året. Är fortfarande lite trasig och tar varje stund så som den kommer till mig och fattar beslut därefter.
Ann-Ki

» 2014-12-05 - 12:53:48 » http://xcyberx.blogg.se/
marisoly

Livet ár nätan alltid mörkt. man f&r själv försöka skapa gládjen

Svar: Mörker är endast frånvaro av ljus, det brukade min pappa alltid säga. Jag brukade säga: Att beklaga sig och gnälla på att det är mörkt är lätt fixat, tänd en lampa. Vi är dom vi är och vi skapar vår egen lilla värld. Att sen andra skapar mörker kan vi dessvärre inte ha kontroll på.
Ann-Ki

» 2014-12-06 - 13:25:23
Billy

Hej - igen,
Jo den här tiden på året - är dagarna korta
och inom oss vet vi att det är tid att 'ta det lugnt'.
En välkänd bok har en text som ger oss livsledning
Var sak har sin tid, Att bygga upp har sin tid
Att riva ner ha sin tid.
Även att ha en paus behöver sin tid.
Och tiderna växlar,
som en gammal skotts visa beskriver
över satt till fri svenska blir det .
/
I tider av oro och fara för staten
Åkallar vi Gud och hyllar soldaten.
När faran är över glömma vi Gud
och föraktar soldaten.
/
Det finns inom oss också.
Karin Boije har sagt det
Visst gör det ont - när knoppar brista.
Som du vet - är inte heller jag så uppåt
Delad sorg - blir inte mindre för att den delas
Delad glädje - är dubbel glädje -> !
Vi får båda ta en dag i taget, och se
fram emot den kommande ljusare tiden
-
Sköt om dig -
Snart kommer ljuset.

/BillySvar: En liten paus här och där gör bara gott för en själv och alla andra. Ljusa tider eller mörka tider som årstiderna bjuder oss på, får vi tacksamt ta emot. Vad vi känner får vi själva ta ansvar för. Jag väljer att se ljust på den mörka årstiden som just nu råder.
Ann-Ki

» 2014-12-07 - 19:34:26 » http://funderigar.smargden.se
Sandra "Piik" - Att leva som psykiskt sjuk

En bloggpaus är defenitivt behövligt ibland. Men kul att höra av dig. Ett stort god jul och gott nytt år på dig också. Kram.

Svar: Det har gått en tid sedan du skrev denna kommentaren och därför skriver jag och önskar dig en god fortsättning på året. Skönt att det finns en liten pausknapp här i tillvaron. Kram på dig också!
Ann-Ki

» 2014-12-07 - 21:15:19 » http://piiket.blogg.se
Lottiz

Kram på dig min vän. Detta inlägg har jag helt missat på bloglovin, förlåt att jag inte skrivit tidigare. Du är saknad ute i bloggvärlden. Men du gör rätt som tar en paus och fokuserar på att må bra igen. Bra att du har styrkan att be om hjälp.

Svar: Ibland missar man saker... Men bättre sent än aldrig. Vad trist att jag är saknad! Trodde att det var en lättnad (haha). Ibland behöver man stöd och jag har fått lära mig att be om hjälp.
Ann-Ki

» 2014-12-23 - 09:23:30
Lottiz

Hoppas du snart får må bättre. Med önskan om en riktig god jul och gott nytt år. Kram fina fina Ann-Ki

» 2014-12-23 - 09:25:03


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK