Små Förändringar Och En Nyhet

Redan när jag som nykläckt bloggare startade min blogg hade jag ett önskemål och det var att jag gärna ville ha en gästbok. I min iver tittade jag runt i cybervärlden på jakt efter funktionen och visst hittade jag hemsidor som erbjöd gratis gästboksfunktion till hemsidor och bloggar.

 

Men jag möttes av ett, som för mig var ett stort hinder. Dessa gratiserbjudanden var givetvis till min fördel, men inte för mina bloggbesökare. För om du som besökare ville skriva i den sortens gästbok var kravet att du även skulle bli medlem på hemsidan som erbjöd min blogg en gratis gästbok.

 

Jag la mitt önskemål om en gästbok på hyllan i väntan på andra och bättre alternativ, men mitt sökande gav inga bättre resultat. Tills en dag i min lugna vardag kom jag på en genialisk idé. Jag skapade en underblogg och tog bort allt utom inläggs sidan och nu kan jag med stolthet, mina damer och herrar presentera min nya funktion: gästbok.

 

Vill du skriva i min gästbok finner du den till höger strax under min e-postadress på både startsidan och inläggs sidan. Hjärtligt välkommen och titta in i min gästbok och skriv vad du har på ditt hjärta!

 

Jag har även gjort lite andra förändringar på min blogg. Alla mina länktips finns numera bara på min startsida. För i ärlighetens namn tycker jag själv att det blev ganska så rörigt, så som det var tidigare. Inläggs sidan där mina besökare skriver sina kommentarer tycker jag ska vara tydlig och ”ren”.

 

För en tid sedan tillbaka gjorde jag om min header och då tog jag även bort min lilla presentation, som var ett pop-up fönster. Tanken är att skapa en annan version på en bättre presentation. Men den är dessvärre inte riktigt klar än, så det får bli nästa överraskningsförändringen på min blogg.   

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

conny öström

Wow! en blogg som har en underblogg som är dresserad att bete sig som en gästbok ...
Vilken pli du har! Kanske din träning som hundförare har hjälpt dig. Och lite hjälp ifrån mig också kanske?

Svar: Pli och träning...njau, snarare en livlig fantasi som är upphovet till själva idén och visst har du varit till hjälp bland kod/stilmallarna. Tack för ditt tålamod och en bamsekram!
Ann-Ki

» 2014-01-25 - 19:05:09
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Förändringar är roliga. Nu har jag kikat in i gästboken också och ämnat en rad. Riktigt fiffig idé tycker jag, än en gång har du visat din kreativa sida.

Svar: Förändringar ska vara roliga, men dessvärre är ju inte det alltid så. Men denna förändringen var rolig och himla kul att fixa med.
Ann-Ki

» 2014-01-25 - 20:51:25 » http://lottizdays.se
Anonym

Du är amazing.
Vill säga att jag saknar dig och hoppas att du är oki ♥ Kram

Svar: Anonym och ingen e-post... Vem du än är så har du lämnat en rar och omtänksam kommentar.
Ann-Ki

» 2014-03-28 - 00:53:16


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK