Sanningens Budskap

Vad är det som min dotter försöker berätta för oss?
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Robin Autogoy

Det kan man undra!

Svar: Någon bakomliggande tanke har du väl ändå haft? Eller lämnar du över själva tolkningen till de som beskådar dina fotoillustrationer/konstverk? Hur som helst tycker jag att dessa foto säger mycket och du är extremt duktig på att sminka!
Ann-Ki

» 2014-10-27 - 23:41:34 » http://autogoy.blogg.se/
Lottiz

Två tolkningar. Rökning är inte bra, en elak jävel som förstör lungorna och kroppen från insidan. den andra tolkningen är ohälsa. Man mår inte bra, ser allt i grått, tänker på döden.
Men jag tror mest på första, perfekt reklam kampanj mot rökning. I övrigt är bilderna super häftiga. Bra gjort Robin? Eller är det du Ann-Ki?

Svar: Numera är de flesta väl informerade om hur skadligt rökning är och ändå börjar dom röka... Visst hade dessa fotoillustrationer varit passande i ett avskräckande syfte att informera om vart det leder till. I och för sig kan ingen undgå döden, men man kan ändå välja att slippa utsätta sin kropp för att lämna jordelivet smärtfyllt och för tidigt. Det är min dotter Robin som har fotograferat sig själv och jag har bara lånat hennes foto.
Ann-Ki

» 2014-10-28 - 08:50:40 » http://lottizdays.se
marisoly

Otroligt bra gjort - sminkning o foton

Svar: Hon har talang att skapa!
Ann-Ki

» 2014-10-28 - 13:11:21
XxcyberalienxX- Life with autism and art

Men vad jag tror hon försöker tolka, det enda jag får i tanken är att hon värkar visa att vara sig själv & själv bestämma vad & hur man vill se ut.

Jag vet inte om jag har fel angående det hon försöker tolka, men jag gillar hennes makeups väldigt mycket+hennes dreads. :D

Svar: Du har ärligt talat rätt! Man ska inte alltid vara så kvick med sina tolkningar. Hon visar upp sin kreativa förmåga. Att sedan den där "giftpinnen" är med i ett hörn, ska inte vara det mest dominanta. Jag tycker hon är en sann konstnär och är otroligt duktig på det här med sminkning.
Ann-Ki

» 2014-10-30 - 21:07:40 » http://xcyberx.blogg.se/


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK