Ungdomsjouren

Många unga som avslutar sina liv gör det i impuls. De vill inte dö men de orkar inte leva. Att få prata med en trygg vuxen som lyssnar och sen i möten få verktyg att fortsätta leva genom coachsamtal eller terapi gör att varje samtal kan handla om liv och död. Sprid informationen om att ungdomsjouren finns och att alla som behöver hjälp och stöd finns att få. Våra barn och våra ungdomar är vår framtid.

Fotot är hämtat ifrån Stiftelsen Hand i Hand på facebook
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

conny öström

Viktigt att berätta, att sätta ord på det som man upplever, är en läkning. Dessutom kan det i många fall vara så att ens omgivning kan också må dåligt och därför inte ses som en resurs för barnet som är behov av stöd. Därför kan just ungdomsjouren ha en viktig funktion.

Svar: Ser det som min skyldighet att ge information om de olika vägarna till ett bättre mående.
Ann-Ki

» 2015-02-26 - 17:41:37
Wiilow [Foto Tankar Känsla]

Ska sprida vidare.
Hoppas du mår oki. Många kram

Svar: Fint att du vill hjälpa till att sprida informationen vidare. Ibland är det så lite man behöver göra för att det ska bli stort. Kram på dig också!
Ann-Ki

» 2015-02-28 - 22:30:34
Billy

Hej,
Det var en livfull skrift, 'om att ha hund'.
Mitt liv med hund, var att 'hemma på gården' där hade vi en schäfertik, hon 'kallade' på mig som jobbade och bodde på avstånd, de sista timmarna i hennes liv, tyvärr han jag inte fram efter mitt arbete för dagen och att köra de 20 milen till gården.
Senare i livet var det en grannfamilj där barnen tjatade om at tde ville 'ha hund'. Ok sa husfadern -- vi börjar då med att ha 'hundschema' och var morgon (i ur å skur) samt senare under dagen gick de på 'hundpromaned'. Efter en vecka började det verkligen 'knorras' men han vidhöll - "Ska vi ha hund så ska den skötas, det innebär att gå ut med den oavsett väder eller humör".
Efter en månad som tiden var satt bleb det omröstning - det blev ingen hund och inget tjat om att ha hund.
Själv har den saken, varit ett riktlinje för mig, dessutom även om det innebär flera år av 'god kamratskap' så är en hunds liv inte så långt -- och att skiljas skulle slita mig hårt. Även nu 40 år efter förra separationen från 'Mirjam' känns det när tankarna går till då.
Därför har jag TVÅ starka orsaker att avstå.
-
/Billy

» 2015-03-02 - 18:13:08 » http://funderigar.smargden.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK