Autogoy + Robin = Min Dotter

Det händer lite då och då att jag får frågan ”Va, är Autogoy din dotter?” Ja, ärligt talat så är jag den skyldige som en gång bjöd in henne till denna världen. Ofta dyker den här frågan upp i bloggvärlden och dom som frågar förvånat har tidigare följt min dotters blogg. Dessa människor följde troget min dotters kamp ifrån mörkret i skriven form. Den tiden och den bloggen är nu ett minne blott.

Min dotter har en ny blogg, men den har ett helt annat budskap än den tidigare, den går i den kreativa stilen. Sedan flera år tillbaka har hon även en facebook-gilla-sida, där hon bjuder på fantasifulla foto på sina konstnärliga sminkningar. Makeup, foto och film är stora passioner för min dotter Robin. Redan 2009 öppnade hon en YouTube-kanal. De första filmklippen hon publicerade, stängde hon sedermera för endast privat bruk. Men där är mycket annat att titta på och det fina är att man får ta del av hennes konstnärliga utveckling och det är med vindens flygande fart.

I början av hennes YouTube-karriär började hon med att visa upp enkla sminkningar, mycket i den gotiska inriktningen. Med åren fick hon mersmak och kände för att experimentera. Hennes idéer och hennes inspiration har inga gränser. I hennes videopresentationer förekommer det ibland bara tillhörande lämplig musik, men hon berättar och även förklarar och detta sker oftast på engelska.

Att införskaffa sig rätt utrustning är ett stort plus i hennes kreativa sysselsättning. Hon filmar (och fotograferar) med sin kamera Canon EOS 600D och filmerna redigerar hon i programmet Sony Vegas. Allt efter som åren har gått har fler och fler upptäck Autogoy och idag har hon 8783 prenumeranter och hon får fin feedback av de flesta. Visst förekommer det en och annan knäpp kommentar, men min dotter tar inte längre illa vid sig, utan låter det hela bara passera. Responsen ifrån alla de andra tar helt enkelt över. Huvudsaken för henne är att hon tycker att detta är roligt och givande att syssla med.  

När jag läste den här kommentaren på min dotters YouTube-kanal gapskrattade jag så att ögonen började rinna. Många av hennes prenumeranter ställer ofta frågan: ”Är du från Sverige?” Men vissa gör en skoj sak av det och det uppskattas.

 

Som mamma är jag stolt över min dotter av många olika anledningar. Denna underbara varelse som satt där tidigare i sin mörka krypta har med tiden vuxit sig starkare och stigit ut i bländande ljus. Den glädjen jag idag upplever och känner kan jag inte med ord beskriva. Men en sak är säker, varje gång vi ses och umgås har vi roligt och har mycket trams för oss. Men framför allt så sätter min dotter Robin guldkant på min tillvaro.

Titta gärna på en (eller flera) av hennes YouTube-filmklipp. En av mina absoluta favoriter är ”Demon Warrior Makeup”. Man får följa själva sminkningen i början som snabbspolas, sen visar hon upp resultatet på sitt eget lilla personliga sätt och på slutet kommer en gullig och söt liten överraskning.

 

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

conny öström

Att hon presterar så bra i sin kreativitet, visar tydligt att hon har kommit långt i sitt mående ... och det är jag så glad över.

Svar: Jag kan garantera att du är inte ensam om att vara glad!
Ann-Ki

» 2015-07-05 - 18:36:58
Barbara Lindberg

Jag har läst ditt inlägg. Vilka häftiga bilder! Vad duktig hon är! Hon har all anledning att vara stolt över sin förmåga och sitt konstnärskap, och så även du. Det gläder mig att det går bra för henne. :)

» 2015-07-07 - 15:00:11
Jim Backabo

Stolt liten mamma

» 2015-07-07 - 15:01:00
Agneta Krantz

Vilken fantastisk skapare av målning och film. Mycket likhet med dig Anki. Många kramar från mig, min kära vän.

» 2015-07-07 - 15:01:52
Marie Tyberg

Vilken fantastisk film, så otroligt duktig hon är

» 2015-07-07 - 15:02:33
♀ P E A C E R E V ♀

men vad fint du skriver om henne! Hon är ball den tjejen ^^ Visste inte att du var hennes mamma, lite kul är det xD

vad bra att hon inte tar illa vid sig. Det kommer alltid finnas en skara av människor som inte kan bete sig och ska skriva skit till folk som gör sin egen grej. Det är bra att hon står på sig för det hon gillar att göra!:)

Svar: Jag skriver direkt ifrån djupet av mitt hjärta och min dotter har sin lilla speciella plats. Näthatet kommer förmodligen att alltid finnas så länge det finns folk som snokar runt med sin bristande kunskap. Jag är glad över att min dotter har med tiden lärt sig att hantera denna typ av beteende.
Ann-Ki

» 2015-07-09 - 14:07:47 » http://peacerev.com
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad härligt att läsa att hon mår så mycket bättre. Och vilken kreativitet hon besitter och vilken talang hon har. Förstår du är stolt över henne det skulle jag med vara om jag var hennes mamma.

Svar: Hon har så många idéer och hennes motivering att skapa är enorm. Jag gläds åt hennes framgångar. Hon är nåt utöver det vanliga.
Ann-Ki

» 2015-07-27 - 12:05:59 » http://lottizdays.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK