Ett Sista Möte

En god vän till min dotter brukar vara dagmatte för en vacker brun dobermann tik, som heter Isa. Jag fick äran att möta, en sista gång denna skönhet. Isa är 11 år gammal och hon är allvarligt sjuk. Därför har hennes ägare fattat det svåra beslutet att hon ska få somna in...  

Det var svårt att hålla tillbaka tårarna, det är alltid svårt att ta farväl. Jag vill tacka min dotters vän Madde för att hon bjöd in mig att delta och att jag även blev fotograferad tillsammans med Isa. Ett minne av Isa som stannar kvar i mitt hjärta så länge det slår.

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

marisoly

Vet hur det kánns

Svar: Ja om det är någon som vet, så är det just du. Tack för videochatten igår, du är min närmsta vän, fastän du bor längds bort. Kram kära du!
Ann-Ki

» 2015-07-19 - 12:05:51
BellsHell - Drogerna och rakbladens Drottning

Åh, fy.... Det är min största mardröm när något sådant beslut måste tas.

Svar: Förhoppningsvis behöver man inte ta sådana beslut för tidigt. Men oavsett vilket så känns det tungt när det ändå är dags.
Ann-Ki

» 2015-07-24 - 17:45:54 » http://bellshell.blogg.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Kramar, alltid lika svårt att ta farväl eller behöva se någon möta döden. Stora kramar till dig <3

Svar: Man blir påmind... min hund är 8 år och kroniskt sjuk och får den omsorg som finns att ge och hitintills har det fungerar. Men man blir påmind.... man har sina djur till låns under en tid i våra liv och det dom skänker oss ger så mycket att man kan inte med ord beskriva vad man där innerst inne upplever och känner. Är man själv djurägare, så vet man vad jag menar. Isa var en mycket speciell hund och hon tog mig med stor storm redan i första mötet. Känns overkligt att aldrig mer få träffa henne.
Ann-Ki

» 2015-07-27 - 12:00:14 » http://lottizdays.blogg.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Det förstår jag. Min lilla Betzy finns hos mig än idag och det var en jobbig dag då hon blivit så pass sjuk och gammal att det enda rätta var att låta henne få somna in. Jag hade precis kommit i vuxen ålder då så det är många år sedan och tomheten efter henne finns än idag, även om man kunnat gå vidare.

Svar: Att skiljas ifrån dom man håller kär gör alltid ont. Just nu har jag Lilleman som har blivit 8 år och dessförinnan hade jag Viktor som nästan hann och bli 9 år. Isa, var en speciell dobermann i mina ögon sett, hon och Lilleman träffades ibland. Så förlusten av vackra Isa känns fastän hon inte var min hund.
Ann-Ki

» 2015-08-09 - 18:37:22 » http://lottizdays.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK