Hälsningar Ifrån Sjukhussängen

I går var det torsdag och det var dagen när det var dags för operation. Min stora kärlek på fyra ben blev lämnad på djursjukhuset klockan åtta på morgonen och jag hämtade hem honom på eftermiddagen.

Nu är fettknölen ett minne blott. Enligt veterinären var det bra att operera bort denna ofarliga knöl. Den satt illa till, stor som en tennisboll ner kilad mellan två muskler vid den ena skuldran. Den knölen man kunde se med blotta ögat mot hans päls var alltså bara toppen av hela knölen.

Hela eftermiddagen och kvällen var Lilleman starkt påverkad efter narkosen och det var inga långa stunder han var tyst. Äta och dricka hade han ingen lust med. Jag gav honom vatten med hjälp av en medicinspruta, men det var inte mycket vätska han fick i sig. Bättre med lite än ingenting alls.

I natt vaknade jag vid två tiden och hörde att Lilleman var uppe och drack. Idag har han både druckit och ätit med god aptit och vi har varit ute på små lättsamma promenader. Han är fortfarande tagen efter gårdagens händelse. Men nu ägnar vi oss endast åt att återhämta oss och vila och ha våra mysiga stunder. Sen väntar lekfulla och energifyllda dagar och när stygnen är borttagna kan Lilleman få busa och leka med någon hundkompis. Det ser vi fram emot!

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Ann Pettersson

Hej! Hoppas vovvisen kryar på sig! Har precis börjat följa dig, det skulle vara kul om du tittade in på min blogg. Jag skriver om min vardag och psykisk ohälsa.

Svar: Jag hoppas att min hund får hålla sig mera frisk i framtiden. Fint att du har börjat följa min blogg och givetvis ska jag titta in på din blogg och se och läsa om din vardag och allt vad det kan innebära.
Ann-Ki

» 2015-03-20 - 19:06:10 » http://nouw.com/Annorlunda
xxcyberalienxx

Skönt att höra att operationen gick bra. <3 :)

Svar: Skönt att knölen är borta, för jag tror att om den hade varit kvar hade han fått det besvärligt. Nu väntas bara att han ska bli pigg och lekfull igen.
Ann-Ki

» 2015-03-20 - 19:44:21 » http://xcyberx.blogg.se/
Yasmin

Så skönt att operationen gick bra. Vilken lättnad för honom att bli av med den stora knutan.
Hoppas nu bara att allt rättar till sig så att fina underbara Lillemannen får vara så frisk han kan med de kroniska besvären han så orättvist blivit drabbad av.
Kramar till er båda

Svar: Operationen gick bra, men operationssnittet är fasligt långt, ser hemskt ut. Men det krävdes väl en sån stor öppning för att plocka ut knölen. Det läker fint och stackaren är ju skalligt på främre delen av ryggen, men pälshåren växer ut igen så småningom. Hans kroniska besvär med magen är under kontroll, alltid något att glädjas åt. Kram till dig också kära vän!
Ann-Ki

» 2015-03-22 - 22:44:48
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Skönt att operationen gick bra och att han kom igång igen med att dricka och äta. Krama Lilleman från mig.

Svar: Nu har det gått en tid sedan han blev opererad och nu på onsdag ska stygnen tas bort. Men vi har redan behövt åka in akut. Vid operationsärret svullnade det upp rejält. Men det är egentligen inget konstig, kroppen kan reagera så efter en djupgående operation som är sydd i olika skift. Han har fått smärtstillande medicin så vardagen rullar på och vi ser fram emot när stygnen är borta och att han kan få träffa andra hundar och busa och springa och ha kul.
Ann-Ki

» 2015-03-28 - 21:34:04 » http://lottizdays.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK