Det Finns Ingen Sanning, Bara En Massa Åsikter

Jag vill inte välja sida. Vill inte bestämma och ta kontrollen över andras vardag. Jag vill inte ställa mig i en mörk hörna och bara titta på ljuset som fladdrar förbi och som sedan plötsligt försvinner. Jag kan inte blunda och låta bli att titta på verkligheten.  

 

Att ständigt och jämnt känna att det enda man tänker är att hoppas på det bästa, när man ändå vet att det värsta kan hända. Jag kan inte stänga dörren och låsa och sedan kasta bort nyckeln. Att sätta sig ner med armarna i kors i hemmets lugna vrå och veta att utanför håller världen på att gå under är som att ta avstånd och släppa allt ansvar och inbilla sig att allt ordnar väl sig till slut ändå.

 

Jag vill engagera mig, jag vill visa min sympati och jag vill bjuda på min ödmjuka förståelse. Men allt har sitt pris! Hur mycket och hur länge, ska man klara av att hålla ut innan man själv rasar samman till en grushög på marken. Livets vindar fortsätter oavsett vilket att blåsa och grushögen virvlar iväg och allt försvinner och glöms bort, som om ingenting hade hänt.

 

Vad är rätt och vad är fel? Vad är sanningen? Var går gränsen?  

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Det är inte alltid lätt att veta vad man ska göra oh framförallt inte när det gäller ens egna kött och blod. Men jag anser att om man ska vara till en hjälp för andra måste man också ta hand om sig själv och må bra. Annars rasar man till slut och då är man istället inte till hjälp för någon. Med andra ord får man någonstans i kaoset försöka hitta balansen där man fortfarande känner att man kan hjälpa den som far illa, men också fortfarande gör saker för sig själv för att samla kraft och energi att orka med. Jag hoppas du finner balansen. För du är en enastående kvinna med ett stort och varmt hjärta <3

Svar: Tack Lottiz för dessa ord! Jag vill inte skriva en "målande" svarskommentar, utan denna gång får jag bara tacka dig för att du tog dig tid att både läsa och att lämna en kommentar.
Ann-Ki

» 2014-08-11 - 20:23:05 » http://lottizdays.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK