Vad Är Skillnaden?

I början av förra veckan publicerade jag ett inlägg som berättade om att jag har lagt till en ny funktion på min blogg. ”Vad önskar du se mer av i bloggen?” Det glädjer mig att se hur många som har varit igång med att önska och röstat.

Har även fått en del frågor, samt en del påstående. Som till exempel: Vad är skillnaden på Psykisk Hälsa och Personligt, är inte det samma sak? Nej, det är långt ifrån samma sak! Psykisk Hälsa är en kategori som jag skriver om mitt eget mående, känslomässigt, diagnoser och även om min och min dotters relation och även om min dotters psykiska mående och hennes personliga utveckling.

 

Tanken med kategorin är att inte bara skriva om hur dåligt jag eller min dotter mår, utan att även skriva om hur man även kan må bättre, hur man tar sig genom en tillvaro fylld av känslomässig smärta. Att delge mina erfarenheter om hur jag har gjort för att finna en tillvaro som fungerar bättre.

 

Kategorin Personligt skriver jag om händelser som har inträffat och som inträffar i nuet, där jag bjuder in läsaren att ta del av mina tankar och funderingar, vad jag känner och tycker. Att även berätta om personliga händelser som har utspelat sig långt tillbaka i tiden, från min barndom fram tills i dagsläget. Både på ont och gott!

 

Har ni fler frågor och funderingar,

är ni givetvis alltid välkomna att berätta det för mig!

 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

conny öström

Intressant att få höra din beskrivning. Jag kan gissa att det är några som har så fullt med sitt mående att personlighet och hur man mår, liksom smälter ihop.

Svar: Varje bloggare är unik på sitt sätt och det är kanske lätt att tolka efter sina egna funderingar när man besöker andras bloggar. Jag gör det på mitt sätt och andra på sitt och i slutänden blir det ändå bra, tror jag.
Ann-Ki

» 2014-02-28 - 18:07:19
Nina

Det är alltid intressant att läsa om allt du skriver. Alltid så klok! Jag skickar en drös kramar till dig!

Svar: Oj, vilken fin komplimang. Jag sänder tillbaka tusen kramar till dig, för det är du sannerligen värd!
Ann-Ki

» 2014-02-28 - 19:24:56 » http://firellia1.blogspot.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Jag hade nog tolkat det som psykisk hälsa i största allmänhet och personligt om dig själv så det var bra med en förklaring :-D

Svar: På ett sätt kan du faktiskt ha rätt. Speciellt när det gäller Psykisk Hälsa, för jag kommer att skriva i största allmänhet också, så var det tänkt från början i alla fall. Man ska kanske även förklara de andra kategorierna också... Men jag ställde ju frågan i inlägget, så blir det frågor, svara jag såklart.
Ann-Ki

» 2014-02-28 - 19:37:12 » http://lottizdays.se
j

åh vad glad jag blev att du uppdatera! saknar dina uppdateringar. hoppas allt är bra med dig! kram

Svar: Visst har det varit lite glest med mina inlägg! Men det har varit så mycket i min tillvaro som har orsakat att min energi inte riktigt räcker till. Har egentligen mycket att skriva om. Blir glad över att du har saknat mig...hm....det där blev lite konstigt uttryckt, hoppas du förstår hur jag menar. Kram till dig också!
Ann-Ki

» 2014-02-28 - 20:35:02 » http://freedomtime.blogg.se
j

haha ja jag förstår vad du menar :) hoppas tiden kommer snart så du kan få skriva av dig lite. skönt att bara kunna sätta ord på ens tankar. hoppas du får en fin helg, kram

» 2014-02-28 - 20:58:21 » http://freedomtime.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK