Det Lilla Djuret

Det här lilla monstret har jag varit dagmatte för i ett par dagar.
 
Nej, det är långt ifrån ett monster. Hon är en ganska så blygsam liten tjej som blir
1 år gammal i augusti och hon heter Arwen. Den här underbara lilla varelsen är min dotters katt och min dotter behövde min hjälp, för hon har jobbat som funktionär i Hässleholm på Siestafestivalen.
Jag har besökt Arwen två gånger om dagen och stannat hos henne i ett par timmar åt gången. Hon har fått nytt friskt kallt vatten vid varje visit och jag har fyllt på med torrfoder i matskålen och hon har även fått en portion våtmat. Hennes toalett har rensats och jag har kelat och lekt med henne.
Till en början har hon varit lite skygg och gömt sig under soffan inne i rummet, min dotter bor i en etta. Men när jag har öppnat dörren till den inglasade balkongen har hon gått på upptäcktsfärd och spanat ut.
Arwen är en innekatt och kommer att alltid få vara, för min dotter är rädd om henne. Men hon har funderat på att skaffa sig en sele och ett koppel så man kan gå ut i området som dom bor i. Det är ett härligt område som min dotter bor i tillsammans med Arwen. Mycket grönska och ett lugnt bostadsområde, men tyvärr med en massa gator runt omkring och även en järnväg. Det vore ansvarslöst att släppa ut henne i den miljön på fri fot.
Det har varit rogivande att tillbringa tid tillsammans med Arwen och vi har haft det riktigt trivsamt och mysigt. Jag hjälper gärna min dotter fler gånger med att vara dagmatte. Har själv, för många år sedan varit kattägare och som barn hade vi även katter i vårt hem, så van är jag vid dessa graciösa och vackra varelser.
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

maria lombide ezpeleta

SÖT o ren o klar i färgteckningrn

Svar: Hon är en vacker liten varelse. Ser ut som en grå tiger och baksidan av alla tassarna är helsvarta och hon är extra kelen och "pratar" väldigt mycket.
Ann-Ki

» 2014-07-13 - 13:05:55
Robin Autogoy

Jag skrattar fortfarande åt den första bilden, haha. Men tack så hemskt mycket för att du kunde passa Arwen dessa dagarna!

Svar: Jag det var rena rama turen att jag lyckades fånga Arwen på bild precis när hon råkade jama. Det är kul när man lyckas!
Ann-Ki

» 2014-07-13 - 22:14:38 » http://autogoy.blogg.se/
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vilka härliga bilder och så söt. Roligt att få vara dagmatte. Vi har också haft kattvakt åt vår buse, någon måste ju ta hand om djuren när man drar iväg och då är det skönt att det finns någon att fråga.

Svar: Det skulle vara omöjligt att ta hit katten till mitt eget hem... min dobermann hade nog fått en vansinnesutbrott. Tråkigt nog kan jag inte numera ha katt själv i mitt hem.Jag är överkänslig och läkare som utförde allergitest (för många år sedan") sa att jag kunde utveckla allergi. Men att vara dagmatte ett par timmar fungera. Kände dock den sista dagen att det började klia i mina ögon, men någon nästäppa och nysningar slapp jag.
Ann-Ki

» 2014-07-14 - 01:45:57 » http://lottizdays.se
inzi

Arwen ser ut att vara en busunge =) Söt, söt, söt!
Finns inget bättre än djur

Svar: Hon är helt klart en livfull vacker liten varelse. Djuren är unika i sin sort och dom älskar oss och finns vid vår sida oavsett om vi mår dåligt eller om vi är glada.
Ann-Ki

» 2014-08-04 - 03:29:36 » http://moodytwisted.blogspot.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK