En Unik Och Speciell Kär Vän

I fyra års tid har jag haft äran att ha en mycket speciell person i min närhet, han heter Conny och han är min kära pojkvän. Hans personlighet är annorlunda än utöver det som man brukar kalla för ”vanlig”, han har diagnos Asperger Syndrom.

 

Att dela vardagen och tillvaron tillsammans med honom är en intressant upplevelse, för hans sätt att se på livet är detaljerat och noggrant organiserat. Conny är alltid hänförd i sina uppgifter som han tar sig an och hans stora intresse för teknik och datorer och att utforska internet är något som får hans fulla uppmärksamhet.

 

Vi har alltid något intressant att samtala om och i vår relation råder största respekt och hänsyn för varandra. Vi ger och får av varandra! Vi har många gemensamma intressen, men det som vi delar allra mest är vår stora passion för film.

 

Conny är en aktiv skribent på facebook och brukar alltid dela med sig av sina filmtips till sina kontakter som uppskattar hans små recensioner. Han har även visat ett stort intresse för bloggens värld och skapade en blogg, bara för att utforska hur det hela fungera.

 

Plötsligt en dag säger han lite eftertänksamt att han inte riktigt vet vad han ska skriva om och undrar om han får låna några av mina inlägg ifrån min blogg, bara i ett utforskande syfte. Jag tyckte att detta var ingen bra idé, för då skulle min blogg bli i dubbel uppsättning.

 

Därför föreslog jag för Conny att han kunde blogga om sina filmtips och länka sina blogginlägg till facebook. Han nappade direkt på denna geniala idé! Är du nyfiken och kanske vill ha några bra tips inför någon filmkväll, besök gärna hans blogg.

Klicka HÄR för att göra din visit bland alla hans filmtips.

En glad Conny som gärna delar med sig av sina intressanta filmupptäckter.
 

Lämna Gärna Efter Dig En Skriven Kommenter
 
 
 
 

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Härligt att du funnit en partner som du trivs med vid din sida. All kärlek till er. Nu ska jag kika in på hans blogg :-D

Svar: Det var lite av en slump som vi lärde känna varandra via nätet och jag har aldrig ångrat att jag vågade träda fram och lärde känna min fina och bästa vän.
Ann-Ki

» 2014-05-01 - 21:52:55 » http://lottizdays.se
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Jag ska absolut kolla in bloggen strax. Jag tycker det är intressant med människor som gillar att utforska och som visar saker de är bra på.
Vad härligt att du har en sådan Karl.
Kram

Svar: Min pojkvän är säregen i sitt slag och han ger mig mycket glädje!
Ann-Ki Lindbom

» 2014-05-05 - 22:53:01 » http://wiilow.blogg.se
Wiilow [Foto Tankar Känslor]

jag kommer inte in, det bara laddar och laddar och har gjort det länge nu =(

Svar: Hm... märkligt! För om man klickar på "HÄR" fungerar det. Du får helt enkelt prova igen. Annars får du höra av dig.
Ann-Ki Lindbom

» 2014-05-05 - 23:11:38 » http://wiilow.blogg.se
Synskadad fyrabarnsmamma

Hej såg nu visst Ann-Ki att jag har missat detta inlägg
Vilket härligt inlägg med så mycket kärlek och respekt till varandra
All kärlek till er bägge :)
Ska också kika in till din pojkväns blogg
En massa kramar till er bägge

Svar: Vad glad jag blir att du tycker detta var ett härligt inlägg. Men jag berättar ju om en härlig person.
Ann-Ki

» 2014-05-10 - 13:46:58 » http://carinasnilssons.blogg.se


Follow on Bloglovin

Kom ihåg mig!
Namn / Alias
E-post (publiceras ej på bloggen)
Blogg / Hemsida

Var Vänlig Och Svara I Din Egen Blogg Om Jag Har Lämnat En Kommentar Hos Dig
Vill Du Göra Reklam För Tävlingar Och Diverse Annat
Besök Gärna Min GÄSTBOK